To Skel.dk medarbejdere ved Oslo Plads

Drone

Skel.dk var den første i branchen til at tilbyde opmåling med dronefly, og vi har derfor oparbejdet en stor ekspertise inden for dette område.

Vores landinspektører kan med en drone i luften hurtigt og effektivt indsamle store datamængder for et givent område – også de svært tilgængelige -, der kan anvendes allerede samme dag. Det sikrer dig det store overblik både før og under dit byggeprojekt. Billeder fra dronen kan danne punktskyer og højdemodeller, og kan også leveres som en 3D-model af området. I 3D-modellen kan der foretages beregninger og yderligere opmålinger.

Med dronen kan vi både tilbyde knivskarpe og målfaste luftfotos af for eksempel anlægsprojekter, landbrug, skovbrug, naturområder og grusgrave, samt opmåling af fremtidige udstykningsområder som projekteringsgrundlag.
Data indsamlet af dronefly kan også bruges til at generere en terrænmodel af det overfløjne område til brug for volumenberegning af for eksempel et affaldsdepot, og det kan monitorere større anlægsprojekter som dokumentation for projektets stadie.

Skel.dk måler ved gammel hytte

Inspektion med drone

Skel.dk kan tilbyde taginspektion med drone. Dronen kan hurtigt indsamle billeder af tag eller andre bygningsdele uden brug af stillads eller lift. Med Skel.dk er du sikret en professionel tilgang til opgaven, da vi har stor erfaring inden for byggeri- og droneopgaver. Vi kan udarbejde en rapport, hvor vi dokumenterer skader, der kan ses på billederne eller vi kan videregive billederne direkte, så du selv kan vurdere tilstanden ud fra billederne. Hvis der er områder, der kræver særlig opmærksomhed, er der mulighed for at følge med under inspektionen ved siden af dronepiloten, så der indsamles præcist de billeder, du har brug for.

Kontaktperson

David Skafte

Kort- og landmålingstekniker 
30 73 71 72
dsk@skel.dk

Ejnar Flensborg 

Landinspektør og partner 
61 78 19 00
ef@skel.dk

Relateret case

Kronprinsesse Marys Bro

Landets 3. betalingsbro strækker sig nu over Roskilde Fjord 

Engdraget, Slagelse

Alemene boliger i Slagelse med borgerfællesskaber og bæredygtig nytænkning