To Skel.dk medarbejdere ved Oslo Plads

Afsætning

Ombygning? Tilbygning? Eller nybygning?
Skel.dk er din faglige sparringspartner og ekspert inden for opmåling, afsætning og kontrol af byggerier i alle størrelser. I Skel.dk ved vi, at alle detaljer tæller – både når du bygger privat derhjemme eller, når byggeriet er et supersygehus på 118.000 m2. Vi sikrer dig faglig sparring under projekteringsfasen, præcisionen i den tekniske udførelse af selve afsætningsarbejdet, samt valid kontrolmåling og as built dokumentation. Skel.dk tilpasser ydelserne til dine og dit projekts behov og sikrer, at dit projekt kommer både godt fra start og sikkert i mål.

 

Afsætning af skel

Har familien haft vokseværk og er villaen blevet for lille? Skal grunden indhegnes for at holde hunden inde eller drømmer om du om en ny hæk? Før planerne kan blive til virkelighed, må du sikre dig gode rammer for både det lille og det store projekt.            Skel.dk er din specialist inden for fastlæggelse og afsætning af skel og udarbejdelse af situationsplaner.

Skel.dk måler ved gammel hytte

Afsætning af byggeri

Skel.dk garanterer byggeriets lovlighed og afsætningens nøjagtighed, for vi ved at begge dele er afgørende i alle byggeprojekter – både i baghaven og på bygherres 50.000 m2 kontorbyggeri i Ørestad.

Vores kompetente landinspektører kan sikre, at byggelovgivningen overholdes, og vi garanterer, at byggeriet er i overensstemmelse med gældende bestemmelser i lokalplanerne og tinglyste servitutter.

Er der i byggetilladelsen krav om udfærdigelse af en landinspektørattest (IBS-attest) enten i forbindelse med afsætningen eller som dokumentation for, at byggeriet er lovligt opført, hjælper vi også gerne med udfærdigelse af denne. Ligeledes kræver pengeinstitutterne også jævnligt, at det dokumenteres, at byggeriet er lovligt, for at de vil udlåne penge til byggeriet.

Afsætning af infrastrukturen

Skel.dk er også din specialist inden for infrastrukturprojekter. Siden 2011 har vi leveret mere end 20.000 timers landmålingsydelser til Vejdirektoratet på Sjælland og Lolland Falster og i 2019 vandt vi vores tredje rammeaftale. Vi leverer ydelser til både vej,- bro og baneområdet og kan sikre en topprofessionel og fleksibel udførelse af dit infrastrukturprojekt. Vi er din samarbejdspartner, både når der skal afsættes, opmåles og dokumenteres.

“Der er ingen tvivl om at vores opgaveløsning bliver meget nemmere med Skel.dk ombord. Vi kender deres organisation og opgaverne løses altid let og smidigt. Skel.dk var de bedst kvalificerede og scorede højest mulige karakter i vores evaluering af kvalitet af tidligere udført arbejde.”

Jimmy Petersen, opgaveansvarlig hos Vejdirektoratet.

Kontrolmålinger

Med as built planen i hånden kan du som bygherre dokumentere, om byggeriet er anlagt, som aftalt med entreprenøren. Med denne skaber du overblik over dit projekt – både løbende og når sidste håndværker har forladt pladsen.

Opmåling til as built-dokumentationen foretages både med GPS, totalstation, laserscanner eller drone. Forud for opmålingen taler vi altid om behov og nøjagtighedskrav, så vi sikrer dig den rette data.

Kontaktpersoner

Lars Becker Strand 

Kort- og landmålingstekniker og kontorleder
58 55 20 07
lbs@skel.dk

Kristian Glob

Kort- og landmålingstekniker og kontorleder
59 45 80 80
kgj@skel.dk

Jonas Christensen 

Kort- og landmålingstekniker og kontorleder
59 45 80 88
jc@skel.dk

Relaterede cases

50.000 m2 kontorbyggeri i Ørestad

KLP Ejendomme har bygget en topmoderne og fleksibel kontorejendom

Niels Bohr Bygningen

Niels Bohr Bygningen danner topmoderne rammer for forskning og uddannelse