Great Place to Work
Mød vores medarbejdere
Ledige stillinger
Skel.dk Landinspektører har seks kontorer spredt på Sjælland og ét i Jylland, som alle arbejder både med det offentlige samt erhvervs- og privatkunder. Vores projekter spænder vidt fra motorveje og broer, store prestigeprojekter som BLOX, Novo Nordisk, BIG HQ og Microsofts hovedsæde, til opgaver som opmåling, afsætning og rådgivning for private. Der er sjældent to dage i Skel.dk, der er helt ens – ligesom der heller ikke er to kollegaer, der er det.
Når man arbejder i Skel.dk, bliver man en del af en over 100 år lang historie. Det forpligter.
I alle disse år har Skel.dk’s landinspektører og landmålere nemlig leveret ydelser af højeste kvalitet. Meget har ændret sig i løbet af årene, hvor vi er vokset med adskillige nye kollegaer og flere nye kontorer. Men de grundlæggende værdier, faglighed, fleksibilitet og engagement, er stadig gældende. Og i dag står disse stærkere end nogensinde før. Det er for os ikke bare et smart slogan, men en del af vores DNA, der løber som en rød tråd igennem alt hvad vi er, og gør i Skel.dk.
Vi er en lærende organisation, der hele tiden stræber efter at blive bedre og levere endnu stærkere ydelser til vores mange kunder. Derfor var vi i april 2018 en af de første landinspektører i landet til at blive certificeret efter den nye ISO 9001:2015-standard og i 2023 blev vi som de første i branchen ISO14001-certificeret (miljøcertificering).
Men vi har ikke kun fokus på organisatorisk udvikling og optimering. Hos os er den faglige udvikling hos den enkelte medarbejder lige så vigtig, og derfor tilbyder vi efteruddannelse og individuel kompetenceudvikling til alle vores medarbejdere i vores Skel Akademi, hvor vi hvert år har mere end 10 aktiviteter for både faglig og personlig udvikling.
Vi ved godt, at hemmeligheden bag vores mange glade kunder skal findes blandt vores dygtige og dedikerede medarbejdere. Det er dem, der har den daglige kontakt med kunden, og det er dem, der i sidste ende skal levere faglighed, fleksibilitet og engagement. Derfor har vi altid medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde højt på agendaen. Vi værner om det gode og uformelle arbejdsmiljø, hvor der nok er travlt, men hvor der stadig er plads til en diskussion, og hvor alle har mulighed for at blive hørt og påvirke beslutningerne og dermed den rivende udvikling, vi befinder os midt i.
En anden vigtig årsag til vores gode arbejdsmiljø er det sociale liv. Vi har i løbet af året mange sociale aktiviteter, som vi altid opfordrer alle medarbejdere til at deltage i. Vores store fokus på arbejdsmiljøet betød, at vi i 2017 modtog branchens første ‘Great Place to Work’-certificering. En bedrift vi også gentog året efter – og igen i 2019, 2021 og senest i december 2023. Med GPtW-certificeringen i fem år kan vi med både stolthed og ydmyghed kalde os for en af landets allerbedste arbejdspladser.
Skel.dk er fem gange blevet certificeret som en af landets bedste arbejdspladser. I 2017 modtog Skel.dk en Great Place to Work-certificering, som den første landinspektør i Danmark. Kåringen fandt sted i Cirkusbygningen ved en prisuddeling arrangeret af Great Place to Work-organisationen. Her blev Skel.dk, i skarp konkurrence med et bredt udsnit af Danmarks øvrige arbejdspladser, kåret til Danmarks 29. bedste arbejdsplads. I 2018 modtog Skel.dk samme hæder og blev denne gang kåret til landets 16. bedste arbejdsplads i kategorien mellemstore virksomheder (50-499 medarbejdere). I 2019 er Skel.dk for 3. år i træk blevet certificeret Great Place to Work og i 2021 modtog Skel.dk den 4. Great Place To Work-certificering.
I december 2023 gennemførte Skel.dk den femte medarbejderundersøgelsen igen med helt fantastiske resultater, der placerer os helt i toppen af danske arbejdspladser med mellem 49-250 medarbejdere på tværs af alle brancher.
Forud for alle certificeringer gik en længerevarende, intensiv proces, hvor Skel.dk blev målt og vejet af Great Place To Work-organisationen. Blandt andet kortlagde organisationen, via interviews og spørgeskemaer hos både medarbejdere og ledelsen, arbejdspladskulturen, og i detaljer undersøgte den forholdet mellem medarbejdere og ledelse og graden af blandt andet tillid, glæde og trivsel.
Første certificering i 2017 kom i kølvandet på to travle år, hvor Skel.dk voksede med knap 30 nye medarbejdere. Certificeringen årene efter kom ligeledes efter travle år med vokseværk og adskillige nye ansættelser. Senest fik Skel. dk certificeringen i 2023 – et år hvor over 30 nye medarbejdere tilsluttede sig holdet og to nye kontorer blev åbnet.
Administrerende direktør Michael Thomsen siger om baggrunden for de fem GPtW-certificeringer:
“Skel.dk tror fuldt og fast på, at et anerkendende arbejdsmiljø og en ledelsesstil præget af tillid er vejen frem. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, for det er dem, der hver dag repræsenterer Skel.dk ude på byggepladserne. Jeg er overbevist om, at når medarbejderne trives og finder glæde ved deres arbejde, smitter det af på kvaliteten af deres arbejde og giver hele organisationen et løft. Samtidig bliver vi i stand til at tiltrække nogle af branchens bedste folk. Så når vi fire år i træk er kåret til en af landets bedste arbejdspladser, kommer det ikke kun vores mange dygtige medarbejdere til gode. Det er i høj grad også en fordel for vores mange kunder. Glade medarbejdere skaber glade kunder – ganske enkelt”
Landinspektør i Slagelse
Kort- & Landmålingstekniker i Valby
Kort- og landmålingstekniker i Holbæk
Vi har mange spændende projekter i gang i Jylland og har derfor brug for flere kort- og landmålingsteknikere til at hjælpe med at løbe dem godt i mål.
Til januar 2025 starter et nyt hold af kort- og landmålingstekniker praktikanter i Skel.dk. Vil du være én af dem?
Vi mangler kollegaer til ét af Danmarks største og mest spændende byggerier: Novo i Kalundborg.
Telefon åbningstider:
Mandag – torsdag: 08:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 15:30
Lars Peter Bloch er landinspektør med beskikkelse og arbejder til daglig i Skel.dk’s afdeling i Slagelse.
Lars er projektleder med ansvar for typehuse, større byggeprojekter og kloakregistrering. Han begyndte som landinspektør i 2006 i Kalundborg og har siden 2011 været ansat i afdelingen i Slagelse.
Efter mange år på Sjælland har Lars oparbejdet et stærkt lokalkendskab og en arbejdsdag for ham involverer mange forskellige typer af opgaver og kontakt med både privat- og erhvervskunder. Han har således mange opgaver for forsyningsbranchen i Kalundborg, Slagelse, Næstved, Sorø og Lejre. Her har han primært til opgave at indmåle kloakker. Det er både i forbindelse med opdatering af kundens database over eksisterende kloakker og ved etablering af nye kloakker.
Lars mærker også til de mange nye boliger, der bygges på Sjælland. Her er han involveret i både nybyggeri af helårsboliger og sommerhuse og små og større tilbygninger. Kunderne tæller både private og nogle af landets store typehus-producenter, og opgaverne kan have meget skiftende karakter. I nogle tilfælde består opgaven i at undersøge og dokumentere, at nyopførte byggerier og tilbygninger er lovlige. Andre gange er Lars involveret i projektet helt fra opstartsfasen, hvilket typisk er tilfældet med typehus-producenterne. Her agerer han rådgiver for kunden og sikrer korrekt afsætning i forhold til skel, og at det fremtidige byggeri følger lovgivning og gældende servitutter.
Endelig var Lars også involveret i Ørsteds byggeri på Asnæsværket ved Kalundborg, hvor man skulle konvertere fra kul til træflis, således at man fra udgangen af 2019 kunne levere damp, fjernvarme og el fra bæredygtigt træflis. Dette ambitiøse projekt involverede opførelsen af en ny kraftværksblok, og her agerede Lars rådgiver for bygherren, hvilket blandt andet indebar opmåling af hele området samt løbende afsætning af punkter til brug for byggeriet.
Jakob Topp er uddannet kort- og landmålingstekniker fra Københavns Erhvervsakademi i 2004 og har været ansat hos Skel.dk i Valby-afdelingen siden 1. juni 2015.
Arbejdet som kort- og landmålingstekniker betyder, at Jakob ofte er ude i marken og foretage opmålinger og afsætning. På byggepladserne er Jakob en del af byggeplanlægningen, og det er ham, der markerer, hvor et fundament skal støbes, eller en facade skal sættes. Han skal hele tiden være et skridt foran jord- og betonarbejderne, således han kan fortælle dem, hvor der skal graves og støbes og sikre, at arbejdet sker i overensstemmelse med hans afsætninger og opmålinger.
Jakob har igennem årene hos Skel.dk været involveret i en lang række projekter. Et af de nyere projekter, som Jakob har arbejdet på, er Amager Bakke, der er opført i København. Amager Bakke er en multifunktionel bygning, der i sig selv er et forbrændingsanlæg, men hvor der på taget opføres en skibakke og på siden verdens største klatrevæg.
Andre projekter med Jakobs aftryk er Niels Bohr Bygningen, Kay Fiskers Plads, Slussen i Stockholm (bygget i B&W’s gamle tørdok på Refshaleøen), Frederikssundbanen, Kronen i Vanløse, Nordforbrændingen i Hørsholm, Ny Herlev Hospital og BLOX.
Et andet projekt som Jakob nød at være en del af, har været en specialopgave, hvor Skel.dk skulle undersøge, hvorvidt et byggeri påvirker Metroen og dokumentere, at den ikke sætter sig. For Jakob har det været en sjov og anderledes opgave, der bød på nye udfordringer.
Ditte Andresen er uddannet kort- og landmålingstekniker og har været hos Skel.dk i Holbæk-afdelingen siden 1. august 2017.
Ditte har, som størstedelen af kollegerne, en meget varieret arbejdsdag, hvor hun både arbejder med opførelsen af store produktionsfaciliteter, nye boligområder og med private kunder der bygger eget hus.
Et af de store projekter er Holbæk Sportsby, der åbner 1. januar 2019. Dette er Holbæk Kommunes nye, store svømme-, idræts- og sundhedscenter, der henvender sig til borgere i hele regionen. Her kan man i fremtiden dyrke alverdens sport udendørs fordelt på et 45 hektar stort område, og indendørs kommer man til at kunne udfolde sig i et kæmpe sportsanlæg på 22.181 m2. Her har Ditte den daglige kontakt til formanden og håndværkerne på pladsen, og det er hende, der har ansvaret for, at håndværkerne på pladsen har et korrekt grundlag at arbejde ud fra. Det vil sige, at Ditte ud fra tegninger og egne opmålinger blandt andet sørger for fikspunkter og afsætningsdata til søjler, fundamenter, tribuner og vandbassin.
Ditte har også arbejdet med Svinninge Beton Industris opførelse af ny betonelementfabrik i Svinninge. Her havde Ditte den daglige kontakt til formanden og håndværkerne på pladsen, og det var hende der blandt andet stod for fladenivellement af eksisterende gulve og afsætning af elementer, vægge og søjler.
I en helt anden boldgade har Ditte været involveret i opførelsen af et nyt boligområde i Roskilde. Projektet hedder ‘Bifaldet’ og er det nye boligområde i Roskildes kreative bydel, Musicon. Bifaldet udgøres af 70 moderne boliger i markant arkitektur, der henvender sig til både børnefamilier, studerende og seniorer. Boligerne fordeler sig på tre bygninger der er henholdsvis 4, 5 og 6 etager højt, og projektet forventes færdigbygget i 2019. I dette spændende boligprojekt har Ditte haft den daglige kontakt med entreprenøren og blandt andet haft ansvaret for afsætning af modullinjer, stålskelet og etablering af kotefikspunkter.