Henning Østergaard, landinspektør gennem 40 år, går på pension og Skel.dk afholder derfor reception for Henning d. 18. november 2021 i Holbæk Golfklub kl. 14-17

I 40 år som landinspektør i Holbæk har Henning Østergaard været med til at sætte præg på udviklingen af lokalområdet. Men ved årets udgang går Henning på velfortjent pension og træder dermed ud af partnerkredsen i Skel.dk Landinspektører. 

Henning Østergaard, der har rundet de 70, har siden han var ganske ung arbejdet som landinspektør. Henning har haft sin plads i Holbæk siden begyndelsen af 1980’erne, hvor han siden 1982 har været partner i det firma, der i 2012 blev til Skel.dk Landinspektører. I de knapt 40 år Henning har været landinspektør i Holbæk-området, har han været en del af både store og små projekter, der på forskellige måder, har gjort indtryk på ham.

Herunder Holbæk Havn, Mega Centret, Holbæk Sportsby samt boligområderne Fjordraget, Johannes Mark og Søndermarken mf. Men det er langt fra kun de store projekter, Henning vil tænke tilbage på i sin karriere som landinspektør. Især er det den personlige kundekontakt, som Henning husker – og gerne selv vil huskes for.

 

Før i tiden var jeg en af de eneste landinspektører i området og alle kendte mig og kom til mig for at få lavet deres ting, så jeg tror, at 30 % af parcelhusejerne i Holbæk har et pap-matrikelkort med min underskrift på.

I dag har tingene naturligvis forandret sig – både i takt med en teknologisk udvikling og i takt med, at vores virksomhed er blevet større.

Det er en fornøden forandring i strukturen, som jeg ikke nødvendigvis ser som negativ, men personligt oplevede jeg det blot, som en stor ændring i mit arbejdsliv og lidt et tab, fordi den personlige kontakt til mine kunde altid har været meget betydningsfuld for mig i mit arbejde som landinspektør.”

Henning Østergaard, landinspektør og partner i Skel.dk

Plan for overdragelse af kunderne

Netop den personlige kontakt Henning Østergaard har haft til sine kunder, har også betydet, at processen omkring kundeoverdragelse til kollegaer i Skel.dk Landinspektører i forbindelse med pensionen har været planlagt over flere år.

”Vi har vidst i flere år, at jeg selvfølgelig skulle på pension, og derfor har vi været i gang med at overdrage mine kunder til udvalgte kollegaer. Partner Michael Stærk, der også er en del af Holbæk-kontoret, overtager kontakten til mange af mine kunder, og det er jeg helt tryg ved”

Henning Østergaard, landinspektør og partner i Skel.dk

Et fagligt fyrtårn i Skel.dk Landinspektører

Henning Østergaard har gennem årene som praktiserende landinspektør udmærket sig som fagligt fyrtårn inden for ejerlejlighedsopdeling og ekspropriationer i Skel.dk Landinspektører.

”Tidligere var ejendomsudvikling og ejerlejlighedsopdeling en niche ting i vores virksomhed, men i dag er der en stor efterspørgsel på netop den type arbejde, hvorfor det selvfølgelig har været vigtigt at nogle kunne være arvtager. I dag har vi et helt team til at løse den type sager”, fortæller Henning.

Reception og pension

Receptionen for Henning Østergaard afholdes torsdag d. 18. november kl. 14-17:00 i Holbæk Golfklub, hvor Skel.dk Landinspektører inviterer kunder, samarbejdspartnere og venner af Henning til en afskedsfejring, forud for , at Henning ved årets udgang går på pension.