Østerport II, København Ø

Oslo Plads og Østerport St. revitaliseres og tilføres urban karakter og fornyet byliv, når Oslo Plads 2 udvides med inspirerende kontorer, butikker og café-liv.

Lokalområdet ved Østerport St. har noget at se frem til når Aberdeen Asset Management er færdige med deres 8.400 m2 udvidelse af selskabets erhvervsejendom på Oslo Plads 2. Projektet, som går under navnet Østerport II, tilbyder et levende butiks- og caféliv. Samtidig udgør det rammerne for nogle af hovedstadens mest attraktive arbejdspladser i en ny arkitektonisk perle.

På Oslo Plads har Skel.dk Landinspektører bistået bygherrerådgiver, Baucon, med rådgivning og planlægning af landmålingen på projektet. Projektet har krævet stort fokus på ikke blot præcision og kvalitet inden for landmålingen, men også grundig dialog med alle involverede parter. Dels fordi byggeriet består af flere eksisterende bygninger, samt en større tilbygning. Men også fordi byggeriet er tæt komprimeret og meget tæt på S-togsbanen, hvor flere modulsystemer krydser hinanden på byggepladsen både inde og ude af eksisterende og nye bygninger.

Fremtidens arbejdsplads

Østerport II fremstår som gennemtænkt fra kælder til kip. Brugere af det topmoderne kontorhus vil have direkte adgang til offentlig transport, Food Lobby, gode parkeringsmuligheder samt inspirerende arbejdszoner med café og concierge service. Fra husets første sal kan brugerne nyde store vinduespartier og eksklusive loungeområder med panoramaudsigt over hele København. Enkelte lejemål vil tilmed have adgang til privat gårdhave i 3. sals højde.

Fakta

Projekt: Oslo Plads 2, København Ø
Kunde: Baucon
Periode: Maj 2017 – midt 2019
Ydelser: Rådgivning, præcisionsmåling, netmåling, afsætning og laserscanning

Kontakt Ejnar, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ejnar Flensborg

Landinspektør, partner
6178 1900
ef@skel.dk