Kalundborgmotorvejen Etape 2

I 2013 igangsatte Vejdirektoratet en ny udbygning af det sjællandske motorvejsnet. Nu er turen kommet til Skovvejen der strækker sig fra Elverdam til Kalundborg, og som nu udbygges fra motortrafikvej til motorvej. Motorvejen har derfor fået navnet Kalundborgmotorvejen.

Foto: Skel.dk

I 2018 påbegyndtes denne 2. etape af Kalundborgmotorvejen, hvor der anlægges en 6 km. lang motorvej, fra hvor Kalundborgmotorvejen slutter i dag ved Kvanløse og frem til Dramstrup.

M. J. Eriksson er entreprenør på opgaven og Skel.dk assisterer dem med landmåling, nivellering og afsætning til blandt andet grus, asfalt og vejstriber. Desuden er Skel.dk også ansvarlig for at afsætte og kontrollere afvanding på projektet.

Udbygning på 6 km. lang strækning

2. etape af Kalundborgmotorvejen er en strækning på godt 6 km. der strækker sig fra Kvanløse, syd om Regstrup med tilslutning til Skovvejen ved Dramstrup. Strækningen består blandt andet af en ca. 1,5 km. lang udbygning af Skovvejen, der kommer til at blive til en 4-sporet motorvej. Hertil anlægges yderligere en 4-sporet motorvej syd om Regstrup..

Øget sikkerhed og styrket erhvervsliv

Vejdirektoratets udbygning af motorvejen skal give et infrastrukturelt løft med det formål at forbedre vilkårene for erhvervslivet i Kalundborg ved at bringe Hovedstadsområdet endnu tættere på regionen. Samtidig vil motorvejen gøre trafikken i regionen mere sikker, når Skovvejen, der i dag er en tosporet motortrafikvej, udvides med to ekstra spor.

Den 2. etape af Kalundborgmotorvejen forventes at åbne for trafik i efteråret 2019.

Fakta

Projekt: Kalundborgmotorvejen Etape 2
Kunde: M.J. Eriksson A/S
Periode: Efterår 2017 – Efterår 2019
Ydelser: Landmåling, nivellering, afsætning.

Vil du høre, hvordan vi kan hjælpe med lige præcis dit projekt, eller ønsker du blot en uforpligtende snak, er du velkommen til at kontakte os.

Jonas Christensen

Kontorleder
5945 8088
ef@skel.dk