Gourmet, forkælelse og holdånd var hovedoverskrifterne for årets sommertur i Skel.dk 

Med hele 36 nyansættelser under Coronapandemien og de bedste resultater nogensinde, var der i den grad anledning til at samle hele holdet i Skel.dk. Strandhotellet i Sandvig dannede derfor smukke, nyrenoverede men autentiske rammer om weekendens sommertur i Skel.dk. 

Holdet bag Michelin-restauranten Kadeau indtog lørdag aften køkkenet og serverede 15 retter i balsalen på Strandhotellet til de 8o medarbejdere, hvoraf langt størstedelen aldrig før havde stiftet bekendtskab med hverken tæppemuslinger eller ristet gær. 

 

Sommerturen på Bornholm bød udover på Michelin-middag og Strandhotel-hygge også på et besøg på Hammershus, Danmarks mindste Købstad Svaneke, frokost på Svaneke Bryghus samt rundvisning og smagning på mikrobryggeriet Penyllane i Tejn.

Badehotelsstemning med Skel.dk 

Efter en rundtur på Solskinsøen om lørdagen hoppede samtlige medarbejdere i gammeldags badedragter, stråhatte og i fællesskab blev der hoppet i havnen til stor underholdning for de lokale, der med synet af badedragterne virkelig oplevede en nærmest DR TV-serie værdig badehotelsstemning.

Det er ikke for sjov, når vi i Skel.dk siger, at vi har branchens stærkeste og sjoveste fællesskab her i Skel.dk.