Skel.dk søger lige nu fire nye medarbejdere til holdet 

Vi søger fire nye medarbejdere: To landinspektører – gerne én nyuddannet og én med mere erfaring – til afdelingen i Holbæk, en Kort- og Landmålingstekniker til en traditionel “landmåler-rolle” i Holbæk samt en Kort- og Landmålingstekniker med interesse i byggepladser til afdelingen i Valby. 

I Skel.dk er vi ikke større end, at alle medarbejdere kender hinanden og værner meget om det gode arbejdsmiljø og den familiære ånd, som hersker i firmaet. Samtidigt er vi store nok til at sikre dig en afvekslende arbejdsdag med mange typer af spændende opgaver og gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og hvis ønsket, med mulighed for specialisering eller ledelsesopgaver. Vi arbejder i teams, og der er altid nogen at sparre med.

“ Skel.dk er fortsat i en rivende udvikling. I 2020 har vi oplevet en stigning i ordretilgangen og derfor udvider vi holdet med fire nye spillere ” 

Michael Thomsen, administrerende direktør i Skel.dk

Om Skel.dk

Om Skel.dk Vi er et partnerdrevet landinspektørfirma med ca. 60 ansatte fordelt på 5 kontorer i henholdsvis Holbæk, Kalundborg, København, Slagelse og Sorø. Skel.dk leverer landinspektørydelser til alt fra mindre private kunder, det offentlige til store entreprenører med nogle af de største byggeprojekter i København. Som firma værner vi om vores tre kerneværdier; faglighed, fleksibilitet og engagement, hvilket også er en stærk del af vores kultur, på samtlige kontorer. 

Skel.dk blev i år 2017, 2018 og 2019 kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser. 

Stillingsopslag 

Læs mere vedr. Landinspektører til Holbæk her. 

Læs mere vedr. Kort- og Landmålingstekniker til Valby her. 

Lær mere vedr. Kort- og Landmålingstekniker til Holbæk her. 

 

Skriftlig ansøgning bedes fremsendt hurtigst muligt til job@skel.dk, idet ansættelsessamtaler afholdes løbende.