Skel.dk kan som hovedsponsor ved Atlantia Sommerlyd tilbyde festivalbilletter til studerende til halv pris 

Festivalen Atlantia Sommerlyd afholdes fredag d. 9. og lørdag d 10. september i midten af Slagelse. Mere end 18 aktuelle danske kunstnere er offentliggjort her i blandt Tobias Rahim, Kellermensch, Jonah Blacksmith, Faustix, Mekdes, Aksglæde, Lydmor, Dopha, Zar Paulo og Gnags.

Se det fulde program her.

Festivalbilletter med studierabat

Som en af hovedsponsorerne kan Skel.dk helt eksklusivt tilbyde et begrænset antal festivalbilletter til Sommerlyd 2022 til halv pris for alle studerende med gyldigt studiekort.

Ved indgang skal der fremvises gyldigt studiekort sammen med billed ID.

Studerende som ikke er aktiv studerende på afviklingstidspunktet for Sommerlyd, skal medbringe deres studiekort som ophørte tidligst i 2022.

Studiebillet sælges kun i forsalg.

Billetter med studierabat for studerende købes via Ticketmaster her:

 

Billet til fredag d. 09.09.22

Billet til lørdag d. 10.09.22

Partout-billet

Privat foto fra Sommerlyd 2021, hvor Skel.dk deltog ved Atlantia Sommerlyd som sponsor og publikummer.

“For os som lokal erhvervsdrivende og arbejdsplads er det vigtigt at støtte stærkt op om de kulturelle tilbud i kommunen, der arrangeres af ambitiøse og modige organisationer og frivillige som f.eks. “Live4200”, der står bag Atlantia Sommerlyd. Det er afgørende, at der sker noget i lokalmiljøet, for kulturen skaber sammenhængskraft – både på arbejdspladsen og i samfundet generelt.  I Skel.dk er fællesskabet en stor del af vores kultur – og kulturoplevelser er blandt andet helt optimale rammer til at fællesskab kan skabes og styrkes. Derfor er vi i Skel.dk flittige kulturforbrugere!

Kulturen er desuden med til at understøtte byudviklingen, bosætningen og markere Slagelse på landkortet. Det ønsker vi som lokal landinspektørvirksomhed at bakke op om. 

Det glæder os, at vi som en led i vores rolle som hovedsponsor ved Atlantia Sommerlyd, kan tilbyde studerende festivalbilletter til halv pris – kulturen skal gerne være for alle og så skal vi selvfølgelig fylde festivalpladsen i Træskogården op “

Michael Thomsen, administrerende direktør i Skel.dk Landinspektører

Læs mere om Skel.dk’s støtte til kulturlivet og kampagnen “Skel.dk står sammen om kulturen” her.