Skel.dk Landinspektører takker for samarbejdet i 2020                               

2020 har på mange måder været et ganske særligt år for alle. I Skel.dk har 2020, trods dystre prognoser i foråret, været historisk travlt. I byggebranchen har vi oplevet stor aktivitet, især i hovedstadsområdet, hvor 2020 har budt på store projekter som KLP, et 50.000 m2 stort kontorbyggeri i Ørestad, Kaktustårnene, to tårne ved Fisketorvet i 60 og 80 meters højde, der skal huse ungdomsboliger, HOSNORD, det nye supersygehus i Hillerød med et samlet areal på 118.000 m2 samt Stationsparken i Brøndby, 463 boliger fordelt på 4 byggefelter og et samlet areal på 37.500 m2. 

20 i 2020

Den stigende aktivitet på byggepladserne i 2020 har skabt travlhed på de tre Skel.dk-kontorer, hvorfor vi i løbet af året har ansat 20 nye medarbejdere til at servicere vores kunder. Hver gang en ny medarbejder starter i Skel.dk, er det en fornøjelse af byde dem velkommen i firmaet. I 2020 har vi gentaget denne fornøjelse hele 20 gange – men det bliver den bestemt ikke mindre af.

De 20 nye, der er hoppet i Skel-uniformen og er klar til at spille med på banen i 2021 er:

Pernille Lykke Jensen, Soran Khani, Matin Nielsen, Jeppe Petersen, Henriette Poulin, Jacob Collstrup, Lasse Skovgaard, Hanne Rasmussen, Lucas Olsen, Snorre Kristiansen, Danny Rasmussen, Thor Toft, Aske Jørgensen, Inge Spidsbjerg, Johan Binderup, Valdemar Høgsted, Eva Kildebo, Jacob Allerup, Martin Høgel og Nick Kristensen.

En julehilsen fra Skel.dk Landinspektører 

Skel.dk ønsker vores samarbejdspartnere og kunder en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Et 2021, der forhåbentlig byder på en vaccine i foråret, så vi kan få lettet Covid-19-trykket på alle de brancher, der især er under et umenneskeligt økonomisk og sundhedsmæssigt pres.

På vegne af hele Skel.dk

Michael Thomsen, direktør