Skel.dk Landinspektører takker for samarbejdet i 2021

I 2020 sluttede vi året med at konkludere, at vi havde historisk travlt i Skel.dk – trods dystre prognoser med Covid-19 udbrud over hele verden, nedlukning mv. Vi ansatte 20 nye medarbejdere i 2020, indledte og afsluttede kæmpe byggerier, men aflyste tæt på alle sociale arrangementer for vores medarbejdere i firmaet, afholdt i mange måneder alle møder på teams og oprettede hjemmearbejdspladser på stribe. Det var et særligt år for alle – også for os i Skel.dk  – og vi håbede på bedre tider i 2021, hvor verden efter vacciner igen ville ligne sig selv.

På mange måder kan vi i 2021 opsummere året med lignende ord. Travlheden har været historisk. Vi har ansat 21 nye medarbejdere. Vi har afholdt enkelte arrangementer, såsom Genåbningsfredagsbar, vandretur på Røsnæs, sommertur til Bornholm, men aflyst vores julefrokost og i vinteren måtte hjemmekontorerne igen tages i brug.

Spændende projekter og samarbejder i 2021 

I byggebranchen har vi igen i 2021 oplevet stor aktivitet. 2021 har blandt andet budt på projekter som NordØ, Holm 8, Rødovre Port, Letbanen, HOSNORD, det nye supersygehus i Hillerød med et samlet areal på 118.000 m2, Stationsparken i Brøndby, 463 boliger fordelt på 4 byggefelter og et samlet areal på 37.500 m2, Professionshøjskolen Absalon, Slagelse Boligselskabs ‘Kløvertårnet‘, Storstrømsbroen, mange og lange nye cykelstier over hele Vestsjælland og Lolland Falster, Holbæk Sportsbys erhvervsbyggeri, seniorbofællesskabet ‘Jernalderen’ i Holbæk samt Novo Nordisks insulinfabrik i Kalundborg.

 

21 i 2021

Den høje aktivitet i byggebranchen i 2021 har skabt travlhed på vores kontorer, hvorfor vi i løbet af året igen har ansat nye medarbejdere. I år er 21 nye medarbejdere  blevet en del af holdet, og dermed er vi nu knapt 85 til at servicere vores kunder både fra kontoret og ‘i marken’.

Hver gang en ny medarbejder starter i Skel.dk, er det en fornøjelse af byde dem velkommen i firmaet. I 2021 har vi gentaget denne fornøjelse hele 21 gange – men det bliver den heldigvis ikke mindre af. 

En julehilsen fra Skel.dk Landinspektører

Skel.dk ønsker vores samarbejdspartnere og kunder en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Vi håber, at 2022 bliver året, der bringer ‘normale’ tilstande med sig, så vi kan få lettet Covid-19-trykket på alle de brancher, der fortsat er under et stort sundhedsmæssigt og økonomisk pres. Vores tanker går ud til dem, der igen i 2021 er ramt. 

På vegne af hele Skel.dk

Michael Thomsen, direktør