Skel.dk har netop modtaget en Great Place to Work-certificering for andet år i træk og ved en prisuddeling i Cirkusbygningen i København afholdt 13. november tog Skel.dk et solidt spring op ad listen i forhold til sidste år, og kan nu kalde sig Danmarks 16. bedste arbejdsplads i kategorien mellemstore virksomheder.

Foto: Skel.dk

Skel.dk Landinspektører er inde i en rivende udvikling og kompetente medarbejdere er nøglen til Skel.dk’s vækst og succes. Det hører til sjældenhederne, at en virksomhed rykker 13 pladser op på et år, og det flotte resultat kan tilskrives en langsigtet og fokuseret indsats fra både ledelse og medarbejdere.

Medarbejdernes trivsel betyder alt

Direktør hos Skel.dk, Michael Thomsen siger: “Det er rigtig stort for os at opnå denne udmærkelse to år i træk og er noget vi kan takke medarbejderne for. De har formået at videreføre vores kultur og holdånd, selvom vi er blevet væsentligt flere medarbejdere. Sidste år blev vi de første landinspektører der modtog denne certificering, og efter at have hoppet 13 pladser op i år, viser vi, at sidste års certificering ikke var en tilfældighed. Vores mål er at være branchens bedste arbejdsplads. Vi tror på, at medarbejdernes trivsel og glæde ved at gå på arbejde er altafgørende for at have glade og tilfredse kunder. For os har opskriften været en anerkendende ledelsesstil i øjenhøjde, hvor der er tillid begge veje, plads til forskelligheder og hvor alle har muligheder for at udvikle sig både fagligt og menneskeligt”.

Medarbejderskaren fordoblet

Gårsdagens certificering og kåring som en af landets bedste arbejdspladser, kommer efter en årrække med voldsom ekspansion. For få år siden udgjorde Skel.dk ca. 35 medarbejdere. I dag er det tal fordoblet til knap 70 medarbejdere og man har åbnet en ny afdeling i København og udvidet andre afdelinger med nye lokaler, nye specialer og adskillige nye medarbejdere. Michael Thomsen siger: “Vores GPtW-certificering sker samtidig med, at Skel.dk gennemgår en transformation fra lille lokal virksomhed til en af de største i branchen. Vi er vokset rigtig meget på få år og forandringerne har stået i kø for vores medarbejdere – og det oveni en historisk travlhed i branchen. På trods af det oplever jeg hver dag et engagement, sammenhold og samarbejde blandt medarbejderne i Skel.dk som er helt unikt. Det er i virkeligheden det der er vores største bedrift. Jeg er overbevist om, at vores fælles arbejde med at skabe en attraktiv og professionel arbejdsplads med høj grad af tillid og fællesskab smitter af på kundernes oplevelser hos os. Glade medarbejdere yder deres bedste og det skaber glade kunder”. Læs mere om Great Place to Work-certificeringen.