Ny partner og kommerciel direktør i Skel.dk

Skel.dk

Den 1. januar 2022 byder Skel.dk Kristian Baatrup velkommen i partnergruppen og som kommerciel direktør for selskabet.

Kristian Baatrup har 20 års erfaring som landinspektør og har frem til i dag været travlt beskæftiget som rådgiver inden for plan- og ejendomsret i eget firma ’BAATRUP, Landinspektøren’ og tidligere som administrerende direktør og medindehaver i ’Landinspektørkontoret A/S’.

“Jeg glæder mig virkelig over at blive en del af så velfungerende en organisation og arbejdsplads, som Skel.dk. Der er skabt en perfekt plads for mig i partnerkredsen og direktionen, hvor min faglighed, min erfaring, mit netværk og hvem jeg er som menneske, kommer helt rigtigt i spil sammen med de 86 dygtige medarbejdere, som allerede er i Skel.dk.”

Kristian Baatrup, kommerciel direktør i Skel.dk 

Skel.dk sætter ny tremandsdirektion

Kristian Baatrup indtræder i Skel.dk som femte partner og ny mand i direktionen, der indtil for nyligt kun har bestået af administrerende direktør Michael Thomsen. Den nye tremandsdirektion er nu administrerende direktør Michael Thomsen, driftsdirektør Ejnar Flensborg og kommerciel direktør Kristian Baatrup.

Den nye direktion styrker ledelseskraften i organisationen, der er ISO9001- og fire gang Great Place to Work-certificeret og baner vejen for nye spændende projekter og samarbejder med kunder i ejendomsbranchen.

For Skel.dk er Kristian Baatrups indtræden som partner et vigtigt strategisk træk, der bidrager til at sætte retning for Skel.dk i fremtiden.

”Igennem de seneste 10 år har Skel.dk gennemgået stor vækst og foretaget et betydeligt skalaskifte, hvilket skaber behov for flere og stærke ledelseskræfter i selskabet. Jeg kender Kristian Baatrup helt tilbage fra studietiden, og jeg glæder mig meget, både på firmaets og egne vegne over, at Kristian bliver en del af Skel.dk og i fremtiden vil være med til at repræsentere os i branchen.

Kristian er en stærk faglig profil med solid erfaring i alle arbejdsgangene på et travlt landinspektørkontor og han har værdifulde kompetencer indenfor ejendomsudvikling og -rådgivning. Jeg kender ikke mange, der
kan det, som Kristian kan, så jeg er overbevist om, at han som en del af Skel.dk kan hjælpe os med at skabe endnu mere
værdi for kunderne.”

Michael Thomsen, administrerende direktør i Skel.dk

Skel.dk ny partner

Foto: Ejnar Flensborg, driftsdirektør, Michael Thomsen, administrerende direktør og Kristian Baatrup, kommercieldirektør.