Som den første landinspektørvirksomhed har Skel.dk nu modtaget en Great Place to Work-certificering og tirsdag aften var vi på plads i Cirkusbygningen i København. Her blev landets bedste arbejdspladser fejret og i dag kan vi nu kalde os for Danmarks 29. bedste arbejdsplads.

Fotokreditering: Skel.dk

Forud er gået en længerevarende proces, hvor Skel.dk er blevet målt og vejet af Great Place To Work. Blandt andet har man, via interviews og spørgeskemaer hos både medarbejdere og ledelsen, kortlagt arbejdspladskulturen, og i detaljer undersøgt forholdet mellem medarbejdere og ledelse og graden af bl.a. tillid, glæde og trivsel. De arbejdspladser der lever op til mål defineret af Great Place to Work, tildeles den eftertragtede Great Place to Work-certificering.

Direktør hos Skel.dk, Michael Thomsen, er naturligvis både glad og stolt over certificeringen som for første gang er gået til en landinspektørvirksomhed og som kommer efter to travle år med knap 30 nye ansættelser:

Vi har stort fokus på trivsel og arbejdsglæde blandt alle medarbejdere og vi tror fuldt og fast på, at et anerkendende arbejdsmiljø og en ledelsesstil præget af tillid er vejen frem. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv og det er dem der hver dag repræsenterer Skel.dk ude på byggepladserne. Hvis de ikke trives og finder glæde ved deres arbejde, ville vi som virksomhed hurtigt have et stort problem. Så denne certificering betyder rigtig meget for os og det er en anerkendelse af den indsats som samtlige ansatte bidrager med dagligt”.