Er du vores nye praktikant i Valby, Holbæk eller Slagelse?

Skel.dk søger Kort- og landmålingsteknikerpraktikanter til vores kontorer i Valby, Holbæk og Slagelse.

Om dig

Du er selvfølgelig studerende og på vej mod dit 3. semester.

Herudover forventer vi af dig, at du:

  • er ambitiøs omkring din egen faglighed og ser praktikken som en mulighed for at lære og udvikle dig
  • Er nysgerrig på vores fag og tager ansvar for din egen læring
  • kan nikke ja til at du har flair for samarbejde og er glad for at omgås andre mennesker

Om vores arbejdsplads

Vi er et partnerdrevet landinspektørfirma med ca. 90 ansatte fordelt på 6 kontorer i henholdsvis Holbæk, Kalundborg, København, Helsingør, Slagelse og Sorø. Skel.dk leverer landinspektørydelser til alt fra mindre private kunder, det offentlige, til store entreprenører på nogle af landets største byggeprojekter. Som firma værner vi om vores tre kerneværdier; faglighed, fleksibilitet og engagement, hvilket også er en stærk del af vores kultur, på samtlige kontorer. Læs mere om Skel.dk og karriere
hos os her. 

Generelt om praktikken

I Skel.dk Landinspektører tilbyder vi et møde med den virkelige verden igennem et 10-ugers praktikforløb, hvor du kommer helt tæt på landmålingsfaget på én af Danmarks bedste arbejdspladser.

I Skel.dk vil du blive tilknyttet en mentor, der følger dig gennem hele praktikforløbet og sammen med dig udarbejder en læringsplan, så vi forpligter os til, at du får det optimale ud af et praktikforløb hos os.

Igennem 10 uger bliver du en del af vores Great Place to Work-certificerede arbejdsplads og møder i hverdagen 90 nye kollegaer til faglig sparring og hygge, forskellige fagområder fra opmåling og afsætning til droneteknologi og 3D-laserscanning samt beregnings- og tegningsopgaver.

10 uger i Skel.dk vil klæde dig bedre på til at afslutte din uddannelse og springe ud i en karriere som kort- og landmålingstekniker.

Ansøgning

Ansøgningsfrist d. 11. april 2022. Ansøgninger fremsendes til job@skel.dk. Spørgsmål til stillingen rettes til
Mette Bygum Morgen tlf. 60 16 12 39, mbm@skel.dk. Samtaler afholdes løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.