Skel.dk er igen blevet Great Place to Work-certificeret 

Great Place to Work

Der er fælles jubel på arbejdspladsen Skel.dk Landinspektører. Det er nemlig akkurat blevet offentliggjort, at holdet igen har opnået en Great Place to Work-certificering.

Der er bestemt ikke gået rutine i at modtage en Great Place to Work-certificering, bare fordi det nu er 4. gang. I Skel.dk er det en del af vores strategi, at vi vil være branchens bedste arbejdsplads for alle vores medarbejdere. Hver dag arbejder vi målrettet for at leve op til vores egne standarder, og dem har vi sat højt, hvilket forpligter. En god arbejdsplads skaber, udvikler og vedligeholder vi i og gennem et fællesskab, og netop fællesskabet har vi, ligesom alle andre arbejdspladser, været enormt udfordret på i næsten halvandet år med Corona. Så vi ser det bestemt ikke, som en selvfølge, at Skel.dk i år bliver Great Place to Work-certificeret. Det er vi tværtimod enormt stolte af, for det fortæller os, at i år har fællesskabet på vores arbejdsplads besejret intet mindre end en pandemi.”

Michael Thomsen, administrerende direktør Skel.dk

Medarbejderundersøgelsen afslører et unikt fællesskab og samarbejde

Selvom Skel.dk Landinspektørers knapt 85 ansatte er spredt over kontorer i Kalundborg, Slagelse, Valby, Holbæk og Sorø er fællesskabet på arbejdspladsen stærkt.

Skel.dk er ét firma og vi arbejder sammen, alle sammen. Det er ikke kun for sjov, at vi kalder os Skel United. Vores medarbejdere samarbejder på tværs af både faglighed og kontorer, og i ledelsen har vi 100% tillid til, at alle i Skel.dk er indstillet på at samarbejde og yde sit bedste. Derfor glæder det mig meget, at vi kan se i vores resultater i Great Place to Work-undersøgelsen, at medarbejderne deler samme oplevelse. Vi har en 100% enighed blandt de 85 medarbejdere om, at: ”Lederne stoler på, at medarbejderne gør et godt stykke arbejde, uden at kigge dem over skuldrene” og ”Jeg er stolt af at fortælle andre, at jeg arbejder her”. Samtidig svarer 99% af medarbejderne, at ”Man kan regne med, at folk gerne vil samarbejde”,” fortæller Michael Thomsen.

Én af Danmarks bedste arbejdspladser – også for de nyansatte

Great Place to Work er den førende, globale aktør indenfor udvikling og anerkendelse af arbejdspladser kendetegnet ved kulturer med en høj grad af tillid – og tillid giver gode resultater, der både kan ses i regnskaber og i kunde- og medarbejdertilfredsheden. Dette er også tilfældet for Skel.dk Landinspektører, der alene under Coronapandemien har ansat 36 nye medarbejdere, for at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel.

På grund af Coronapandemien har det ikke været på nemme betingelser at onboarde nye medarbejdere, og derfor glæder det Skel.dk Landinspektører, at Great Place to Work-undersøgelsen også viser, at 97% af medarbejderne er enige i, at man som ny føler sig velkommen på arbejdspladsen.

”Det er medarbejderne, der skaber værdien for vores kunder. Det er dem, der er vores vigtigste aktiv og nøglen til den succes og vækst, som Skel.dk kontinuerligt har oplevet over en lang årrække. Derfor er det så utrolig vigtigt, at alle medarbejdere føler sig som en del af holdet – også de helt nye spillere”,

Michael Thomsen, administrerende direktør Skel.dk

Great Place to Work har gennemført medarbejderundersøgelser i mere end 30 år og undersøgelsen besvares årligt af over 4 millioner medarbejdere i hele verden. For at opnå en Great Place to Work-certificering skal virksomheden gennemføre en anonym medarbejderundersøgelse, der består af en lang række udsagn, som hver medarbejder skal besvare på en skala fra det er ”Næsten altid sandt” til, det er ”Næsten aldrig sandt”.

Skel.dk Landinspektører har i medarbejderundersøgelsen opnået så gode resultater, at gennemsnittet af udsagn, der er besvaret med ”Næsten altid sandt” eller ”Ofte sandt” er 95%, hvilket ikke bare certificerer arbejdspladsen som et Great Place to Work, men på baggrund af medarbejderundersøgelsen placerer Skel.dk helt i toppen af Danmarks bedste arbejdspladser.