Nye cykelstier skaber tryghed for cyklisterne

Skel.dk har i foråret bistået Vejdirektoratet med de indledende processer i forhold til anlæggelse af nye cykelstier flere steder på Sjælland og Møn

Siden 2011, hvor Skel.dk vandt første rammeaftale med Vejdirektoratet, er der fast blevet leveret landmålerydelser ved de mange anlægsprojekter på Sjælland og Lolland-Falster. Alene i 2021 er der blandt andet påbegyndt anlæggelse af fem nye cykelstistrækninger samt et krydsningshelle.

De nye cykelstistrækninger anlægges både for at skabe tryg- og sikkerhed for vores mange cyklister og for, med bedre forhold, at opfordre flere til at anvende cyklen som det foretrukne transportmiddel.

Skel.dk har i forbindelse med de nye cykelstistrækninger bistået Vejdirektoratet med fikspunktetablering, geometrisk nivellement og detailmåling. Cykelstierne forventes færdige i efteråret 2023.

Fakta om Skel.dk’s rammeaftale med Vejdirektoratet

Siden 2011 har Skel.dk leveret landmålerydelser til Vejdirektoratet på Sjælland og Lolland-Falster. Skel.dk bistår Vejdirektoratet ved anlægsprojekter så som anlæggelse af nye statslige veje, jernbaner, cykelstier og broer herunder f.eks. Kronprinsesse Marys bro, der blev færdig i 2019, samt den helt nye Storstrømsbro, der forventes færdig til biltrafik i 2024 og jernbanetrafikken i 2026.

 

 

 

 

 

 

“Vi har løst rigtig mange spændende opgaver for Vejdirektoratet, siden vi i 2011 vandt første rammeaftale. Dette forår er cykelstierne én af dem. Det er klart, at et så mangeårigt samarbejde bærer præg af en gensidig tillid og fleksibilitet, og som projektleder i Team VD i Skel.dk, gør jeg altid mit bedste for, at alle opgaverne løses til 100 procent tilfredsstillelse og – selvfølgelig til den aftalte tid”.

Thomas Dithmarsen, Projektleder, Skel.dk

Fakta

Projekt: Cykelstier på Sjælland og Møn
Kunde: Vejdirektoratet
Periode: Marts 2021 – august 2021
Ydelser: Opmåling, fikspunktsetablering, geometrisk nivellement

Kontakt Thomas, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Thomas Dithmarsen

Kort- og landmålingstekniker 
2575 5805
td@skel.dk